marți, 15 mai 2012

Detalii

Bonsoir, mes chères/chers amies/amis :)!

Am promis ca revin cu detalii in legatura cu acesta activitate.

1. Preturi : pretul variaza in functie de dimensiunea cutiei si materialele folosite. Ce va pot spune, concret, e ca o cutie - normala - costa intre 35-40 RON... de exemplu - > cuafrul Andreei a costat 40 RON.

http://izdeprovence.blogspot.com/2012/05/cutiuta-andreei-si-pe-blog.html

2. Ce pot face? Pot decora absolut orice este din lemn, ceramica, sticla etc. Sunt mai increzatoare cu obiectele din lemn. Mai jos aveti cateva exemple "raw" de cutii pe care le puteti alege si personaliza. Evident exista o multime de variatiuni pe aceste teme si pot fi mult mai multe modele de atat:

      3. Termen de livrare si comenzi? Pt. comenzi (discutii pe aceste teme, curiozitati si orice alt fel de detaliu) ma gasiti la izdeprovence@gmail.com si pe Facebook: http://www.facebook.com/Izdeprovence

E foarte probabil sa am si eu cateva cutiute acasa, care asteapta sa fie facute, dar daca se intampla sa nu am niciuna, sunt nevoita sa le comand.

Evident, cu cat ma contactati mai devreme cu atat mai bine, daca sunt cazuri exceptionale ma voi stradui sa fac si de pe o zi pe alta ..am nevoie in medie de 4-5 ore per cutiuta, si cum aceasta e activitate e un hobby si am un program normal de lucru la serviciu ma pot ocupa in princiu doar seara.

4. Personalizate? Toate obiectele sunt personalizate si vor fi facute in functie de sugestiile voastre.

O seara grozava va doresc plina cu arome de Provence.

Izdeprovence


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu